RANGER

Típus

Vontatott

Tartálytérfogat

2500 l

Szórókeret-szélesség

18 - 24 m

Szórókerettípusok

EAGLE

RANGER

Típus

Trailed

Tartálytérfogat

2500 l

Szórókeret-szélesség

18 - 24 m

Szórókerettípusok

EAGLE

Szivattyú

A nagyobb méretű permetezőgépek által támasztott követelményeknek való megfelelés és a hosszabb élettartam érdekében a HARDI 364 típusú szivattyút alkalmazzuk. A nyomásesés mérséklését a membrán feletti áramlás javításával sikerült elérni. A karbantartás egyszerűsítése érdekében a szivattyún integrált emelőhorgokat helyeztünk el, és az elöl és hátul történő zsírzás megkönnyítésére két zsírzószem helyét is megváltoztattuk. A műszaki élettartam meghosszabbítása érdekében az öntvény hajtókar-támasztógyűrűt is átalakítottuk. A legszembetűnőbb változást az új burkolatok jelentik, amelyek a sár és víz rendszerbe történő bejutásától védik a szivattyút.

  • Önfeltöltő
  • Károsodás nélkül járhat szárazon
  • Könnyen szervizelhető
  • Külső kenéssel ellátott forgattyúház
alpha-evo-workzone-pump.jpg

Elosztószelepek

A feltöltés vagy a tisztítás során a permetezőgép működtetéséhez szükséges minden elsődleges funkció vezérlése a központi elhelyezésű elosztórendszer segítségével történik.

A színkóddal ellátott karok logikus elrendezése és a jól látható, színkódolt ikonok nagyon egyszerűen átláthatóvá és kezelhetővé teszik a rendszert.

Ez nagymértékben csökkenti a permetezőgép indításához és kiszolgálásához szükséges időt, és csökkenti a kezelői hiba valószínűségét.

ranger-workzone-manifold.jpg

Szívóági szűrő

A RANGER felszereltségébe tartozik a szívóági szűrő. Az egyedülálló HARDI szerelvények meggyorsítják és egyszerűvé teszik a javítást és karbantartást.

ranger-workzone-suction-filter.jpg

CycloneFilter szűrő

A HARDI CycloneFilter ciklonszűrő egy egyedülálló nyomóági szűrő, amely nagy sebességű örvénylést alkalmaz a tisztítóhatás biztosítására. Ez az örvénylő működés jelentősen megnöveli a szűrő tisztítási teljesítményét.

Az egyedülálló ciklonműködés jelentősen javítja az öntisztulási képességet.
A szűrő belsejében létrejövő örvénymozgás felgyorsítja a folyadék mozgását a szűrőház mentén, ezáltal növeli az öntisztulási folyamat hatékonyságát. A szűrő elhelyezése biztosítja, hogy ne juthasson ki folyadék a szűrő ellenőrzésekor.

alpha-evo-workzone-cyclone.jpg

EVC

EVC-vezérlőegység nyomáshatároló szeleppel és állandó nyomással
Az EVC egy moduláris rendszer, amely minden szakaszon külön kényszerhajtású motoros szeleppel rendelkezik. A tartós kivitelű motorok biztosítják a hosszú, kevés karbantartást igénylő élettartamot.

Amikor egy szakaszt kikapcsol a kezelő, akkor a fúvókákhoz futó csővezetékben leesik a nyomás. Ez a fúvóka azonnali zárását eredményezi.

Az EVC egy állandó nyomású rendszert alkot
Ez a rendszer gondoskodik arról, hogy a permetezési nyomás állandó maradjon, miközben szakaszok nyitnak ki vagy zárnak le.

ranger-workzone-evc.jpg

Nyomásszabályozás

Nagy kapacitás
A nyomásszabályozó rendszer működése egy nagykapacitású megkerülőszelepen alapul.

Nincs belső lerakódás
Egy, a szelepben lévő öblítőjárat biztosítja a folyamatos átöblítést és ezzel a szelepben történő lerakódás megakadályozását. Ezzel minimális szinten tartható a szennyeződés kockázata a növényvédő szerek váltásakor.

Manuálisan működtethető, elektromos energia nélkül
Egy „munkamenet-befejezési” funkció arra az esetre, ha munka közben történne probléma.

ranger-workzone-pressure-control.jpg

TurboFiller

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő nagy mennyiségű por állagú és folyékony növényvédőszer kezelésére lett kifejlesztve. A nagy kapacitása a tartály alján lévő, forgó keverőtárcsa által kevert víz örvénylő hatásával kombinált erős vákuumnak köszönhető.

Nagy keverési teljesítmény
A vegyszerbekeverő nagy nyomású folyadék segítségével kelt erős örvénylést a tartályban. Ennek az erős keverőhatásnak köszönhető, hogy bármilyen por állagú, vagy folyékony halmazállapotú vegyszer bekeverése még azelőtt megtörténik, hogy a permetlé tartályba kerülne. A leghatékonyabb keverést akkor végzi a TurboFiller, ha legalább félig van töltve vízzel.

Optimális betöltési magasság
Egy rugó-előfeszítéses tartókonzol könnyíti meg a TurboFiller – biztonsági reteszeléssel rögzített – szállítási helyzetből feltöltési helyzetbe történő átállítását. A feltöltési helyzetben a betöltőnyílás körülbelül 95 cm-re van a talajszinttől.