NAVIGATOR i

Típus

Vontatott

Tartálytérfogat

3000 / 4000 / 5000 / 6000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 39 m

Szórókerettípusok

DELTA, DELTA FORCE

NAVIGATOR i

Típus

Trailed

Tartálytérfogat

3000 / 4000 / 5000 / 6000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 39 m

Szórókerettípusok

DELTA, DELTA FORCE

HC 5500

A HC 5500 típusú HARDI egység a megfelelő vezérlőeszköz abban az esetben, ha IntelliTrack vonórúdkormányzás és egyéb, korszerű gazdálkodási eszközök vannak használatban. Ez a vezérlőegység olyan funkciókat is képes automatizálni, mint a habjelzés. Ezen kívül a kezelő folyamatosan tájékozódhat a kijuttatási művelet állapotáról, és figyelmeztetést kap, ha az alapvető fontosságú paraméterek (nyomás, menetsebesség stb.) nem megfelelőek.

Ez az akár 98 regiszterrel rendelkező vezérlőegység precíziós gazdálkodásra alkalmas, és helyspecifikus kijuttatási térképhez vagy távműködtető szenzorhoz, esetleg 12 V-os nyomtató egységhez való csatlakoztatási lehetőséggel is rendelkezik.

navigator-electronics-hc5500.jpg

HC 6500

A kezelői kényelmet és az egyszerű működtetést szolgáló vezérlőegység
A HC 6500 vezérlőegységet a HARDI tervezte, kifejezetten permetezőgépek vezérlésére. A multifunkciós fedélzeti számítógépek gyakran kompromisszumot jelentenek, mivel nem rendelkeznek a permetezéssel járó specifikumokkal.

Minél összetettebb egy termék, a kezelésének annál egyszerűbbnek kell lenni. Egy bizonytalan kezelő nem képes kihasználni egy komplex termék minden előnyét. A HC 6500 felületről minden intelligens HARDI funkció működtethető.

Az AutoSlant, AutoHeight és AutoTerrain és a HC 6500 vezérlőegység együtt is felszerelhetők, és független vezérlődobozok segítségével külön is működtethetők.

commander-electronics-hc6500.jpg

HC 8600 / HC 9600

Élvezze a jövő technológiájának előnyeit az integrált elektronikával – HC8600 /HC 9600. Minden fontos permetezési funkció vezérlőeleme kéznél van. A multifunkciós joystick és a 12,1”-os érintőképernyő segítségével a jelenleg elérhető legmagasabb szintű kezelői kontrol valósul meg.

A HC8600/HC 9600 vezérlőegység nagyteljesítményű, minden funkciót magában foglaló precíziós gazdálkodási eszközt bocsát a gazdálkodók rendelkezésére. Az integrált funkciók sora – a teljesség igénye nélkül – tartalmazza a sorvezetést, adatrögzítést, kijuttatási jelentések készítését, GPS-vezérlésű permetezést, automata kormányzást stb..

ISOBUS-kompatibilitás
A HC 8600/HC 9600 teljesen kompatibilis az ISO 11783 (ISOBUS) univerzális kijelzőszabvánnyal. Így a HC 8600/HC 9600 HC 6500-ként is használható.

Fontos követelmény az összes lényeges információ egyetlen munka menüben történő megjelenítése. A HC 8500 / HC 9500 munkamenüjén keresztül a gépkezelő működtetheti a GeoSteer, AutoTerrain/Auto Height/AutoSlant, AutoSectionControl rendszereket, valamint a sorvezetést és a kijuttatási mennyiség szabályozását is elvégezheti.

Intuitív érintőképernyők
Egy nagyfelbontású, 8,4 / 12,1” átmérőjű érintőképernyő intuitív eszközökkel és valós idejű térképfunkciókkal rendelkezik, így például a növényfajtákra vonatkozó hozamtérképek valós idejű megjelenítése is lehetséges.

alpha-evo-electronics-hc-9600.jpg

AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlés

Az AutoSectionControl (ASC) szakaszvezérlés egy teljesen automatikus rendszer, amely szükség szerint nyitja és zárja az egyes keretszakaszokat. Amikor már korábban kezelt terület felett halad el a keret, mint például a forgón, ék alakban szűkülő táblaszakaszon, vagy fák és egyéb akadályok körül, az ASC vezérli az érintett keretszakaszokat.

A HC 8600/HC 9600 alapfelszereltségben tartalmazza az AutoSectionControl (ASC) automatikus szakaszvezérlést, és csak egy GPS-vevőhöz kell csatlakoztatni. Permetezés közben az ASC automatikusan rögzíti a kezelt terület nagyságát. Egy olyan, jellemző szituációban, amikor a forgó kerül elsőként permetezésre, az ASC automatikus szakaszvezérlés gondoskodik arról, hogy a táblán végzett későbbi munka során, ha a szakasz már permetezett rész fölött halad el, akkor az adott szakasz automatikusan lezárjon.

alpha-evo-electronics-autosectioncontrol.jpg

HARDI ISOBUS

A HARDI NAVIGATOR, COMMANDER, ALPHA evo és a SARITOR működtethető virtuális ISOBUS terminálról is. Ebben az esetben a kezelő olyan intelligens funkciókat használhat közvetlenül a saját ISUBUS termináljáról, mint például az AutoWash vagy a PrimeFlow.

commander-electrnics-hardi-isobus.jpg