NAVIGATOR

Típus

Vontatott

Tartálytérfogat

3000 / 4000 / 5000 / 6000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 39 m

Szórókerettípusok

DELTA, DELTA FORCE, EAGLE

NAVIGATOR

Típus

Trailed

Tartálytérfogat

3000 / 4000 / 5000 / 6000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 39 m

Szórókerettípusok

DELTA, DELTA FORCE, EAGLE

Szórókeret-szabályozási rendszerek

A HARDI AutoSlant, AutoHeight és AutoTerrain rendszerek automatikusan gondoskodnak a szórókeret helyzetének szabályozásáról.
Ez jelentősen megkönnyíti a gépkezelő munkáját, ami hatékonyabb permetszer-kijuttatást eredményez.

A rendszert a következő tulajdonságok jellemzik:

  • Robusztus és pontos ultrahangos érzékelők
  • Három üzemmód (talaj-, növényállomány-követés vagy hibrid mód) közötti választás lehetősége.
  • Proporcionális szelep a finom mozgások érdekében (AutoHeight, AutoTerrain)
  • Döntés-, billentés- és magasságszabályozás (AutoHeight, AutoTerrain)
  • Döntés- és magasságszabályozás (AutoSlant)

    Az AutoTerrain a keretmozgásokra és a szórókeretre ható csavaró erőhatásokra reagálva működik.

Ez proaktív működést tesz lehetővé, vagyis a rendszer már a kiváltó okokra reagál, nem pedig csak utána, a következményre.

alpha-evo-booms-boom-management-systems.jpg

VPZ szórókeret

Az erős és jól bevált, háromdimenziós, vízszintes csukódású VPZ szórókeret ideális választás azon gazdálkodók számára, akiknek keskeny szállítási szélességre, és rugalmasan állítható munkaszélességre van szükségük. Csak a NAVIGATOR 3000 ÉS 4000 típusokon.

Integrált keretcsukási mechanizmus
A csukható munkahengerek és a konzolok teljesen integráltan helyezkednek el a keret kialakításába. Kinyitott állapotban a szórókeretet. teljesen reteszelt helyzetben van, ami biztosítja, hogy a nem kívánatos mozgás minimális, a kijuttatás pedig nagyon precíz legyen.

Kitörő végszakaszok
Egy mindkét irányban elmozdulni képes, rugófeszítéses kitörő rendszer védi a szórókeretszárnyvégeket a sérülésektől.

Védett fúvókatartók
A TRIPLET fúvókatartók a szórókeret-szerkezet védelmében vannak elhelyezve, ami biztosítja, hogy kevesebb meghibásodás és leállás forduljon elő a szántóföldön.

navigator-booms-vpz.jpg

EAGLE szórókeret

Az EAGLE szórókeret páratlan működést nyújt kihívást jelentő körülmények között. 18–30 méter szélességű változatokban áll rendelkezésre. A közepes és nagyobb gazdaságok számára tökéletes választást jelentő, kétdimenziós EAGLE szórókeret dinamikusan kapcsolt spirálrugós központi keretszakasszal rendelkezik, amely kiegyenlített keretműködést biztosít. Az erős és jól bevált EAGLE szórókeret ideális megoldás a tartósságot és értéket kereső gazdálkodók számára.

Huzalos csukódás
A belső keretszakasz akár 1 méter magas is lehet. A keretcsukó munkahenger a központi keretszakasz mellett van felszerelve. A külső keretszakaszok nyitása egy erős bowdenhuzallal történik. Ez a rendszer képes tompítani a külső keretszárnyszakaszok előre-hátra irányuló mozgását.

Kitörő végszakaszok
Egy állítható rugófeszítéses kitörő rendszer védi a szórókeretszárnyvégeket a sérülésektől.

Védett és állítható fúvókatartók
A fúvókák a szórókeret szerkezetének védelmében helyezkednek el, és a különböző típusú fúvókákhoz le-fel állíthatók.

navigator-booms-eagle.jpg

DELTA szórókeret

A HARDI DELTA szórókeret kiváló teljesítményt és megbízhatóságot nyújt. A strapabíró háromdimenziós szerkezet nagy tartósságot biztosít. A keret 18–24 méteres hosszúságban rendelhető és kompakt kialakítása megkönnyíti a szállítást és tárolást.

Középpont feletti rögzítőmechanizmus
A DELTA integrált, középpont feletti rögzítőmechanizmussal rendelkezik, amely a háromdimenziós kialakításának is köszönhetően rendkívül merev struktúrát alkot, minimalizálja a nem kívánatos keretmozgásokat, és nagyon pontos kijuttatást tesz lehetővé.

Kitörő végszakaszok
Egy minden irányban elmozdulni képes, állítható rugófeszítéses kitörő rendszer védi a szórókeretszárnyvégeket a sérülésektől.

Védett fúvókatartók
A TRIPLET fúvókatartók a szórókeret-szerkezet védelmében vannak elhelyezve, ami biztosítja, hogy kevesebb meghibásodás és leállás forduljon elő a szántóföldön.

navigator-booms-delta.jpg

DELTA FORCE szórókeret

A DELTA FORCE egy igazán nagyméretű szórókeret. A jellemzők kiválasztását és a szórókeret szerkezetének kialakítását az a központi törekvés hatotta át, hogy jól működjön nagy menetsebességnél, és nagy teljesítményt garantáljon a 24–39 m-es munkaszélességen. Az eredmény egy sok egyszerű de erős megoldást integráló szórókeret lett, amely letisztult felépítésével, alacsony karbantartási igényével és remek kialakításával a nagy teljesítményt és a megbízhatóságot egyaránt biztosítja.

Középpont feletti rögzítőmechanizmus
Ez a háromdimenziós kialakítással együtt rendkívül merev szórókeret-szerkezetet alkot, ami minimalizálja a nem kívánatos keretmozgásokat, és nagyon pontos kijuttatást tesz lehetővé.

Kitörő végszakaszok
Egy több irányban elmozdulni képes, rugófeszítéses kitörő rendszer védi a szórókeretet a sérülésektől.

Védett fúvókatartók
A jól védett helyen lévő TRIPLET fúvókatartók az alapfelszereltségbe tartoznak.

Rozsdamentes acél szórókeret-vezetékek
A DELTA FORCE szórókereteken a rozsdamentes acél vezetékek az alapfelszereltségbe tartoznak. Ez a kivitel biztosítja a szórókeret tartósságát és nagy folyadékszállítási teljesítményét.

navigator-booms-delta-force.jpg