COMMANDER

Típus

Vontatott

Tartálytérfogat

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 36 m

Szórókerettípusok

DELTA FORCE, TERRA FORCE, TWIN FORCE

COMMANDER

Típus

Trailed

Tartálytérfogat

3300 / 4500 / 5500 / 7000 l

Szórókeret-szélesség

18 - 36 m

Szórókerettípusok

DELTA FORCE, TERRA FORCE, TWIN FORCE

HC 6500

A kezelői kényelmet és az egyszerű működtetést szolgáló vezérlőegység
A HC 6500 vezérlőegységet a HARDI tervezte, kifejezetten permetezőgépek vezérlésére. A multifunkciós fedélzeti számítógépek gyakran kompromisszumot jelentenek, mivel nem rendelkeznek a permetezéssel járó specifikumokkal.

Minél összetettebb egy termék, a kezelésének annál egyszerűbbnek kell lenni. Egy bizonytalan kezelő nem képes kihasználni egy komplex termék minden előnyét. A HC 6500 felületről minden intelligens HARDI funkció működtethető.

Az AutoSlant, AutoHeight és AutoTerrain és a HC 6500 vezérlőegység együtt is felszerelhetők, és független vezérlődobozok segítségével külön is működtethetők.

commander-electronics-hc6500.jpg

AutoWash

A HC 9600 vezérlése mellett az öblítővízzel a lehető legnagyobb tisztítóhatás érhető el. Az akár 6 öblítési ciklus rendkívül alacsony szintre csökkenti a vegyszermaradványok koncentrációját, így amikor a tartályt feltöltik a következő permetezési munkához, nem valószínűsíthető, hogy az előző alkalmazásból vegyszermaradvány veszélyeztetné az állományt.

alpha-evo-electronics-autowash.jpg

AutoFill automata feltöltés

Megkönnyíti a tartálytöltés műveletét a kezelő részére

  1. A tartály aktuális töltöttségi szintje leolvasható a HC 9600 képernyőjéről
  2. A kezelő a traktor kezelőfülkéjéből tudja beállítani a töltési mennyiséget
  3. A kezelő a munkaterülethez lépve csatlakoztatja a tömlőket és a FluidBox segítségével elindítja a műveletet
  4. Amikor a töltési folyamat elérte a töltési mennyiséget, a SmartValve szelep lezár
alpha-evo-electronics-autofill.jpg

Automata keverés / Tartályszintmérő

Automatikus keverési funkció a maximális keverőhatás biztosítására
Amint a tartály kiürül, a számítógép leszabályozza az áramlást a habképződés megakadályozása érdekében, és minimalizálja a tartály kiürülésekor visszamaradó folyadék mennyiségét.
Töltéskor automata keverés maximális gyorstöltési teljesítményt garantál.
Az optimális keverőhatás érdekében különböző programok választhatók ki.
A FluidBox segítségével manuális felülvezérlés is megvalósítható.
Az AutoAgitation alapfelszereltségi jellemző az AutoFill és/vagy AutoWash funkciók megléte esetén.

Tartályszintmérő

A tartályszintmérő egy elektronikus folyadékszintjelző érzékelő, amely az alapfelszereltség részét képezi, ha a COMMANDER AutoAgitation (automata keverés) funkcióval rendelkezik.

Méri a töltöttségi szintet, és arra is lehetőség van, hogy ezt automatikusan ki is jelezze a képernyő. Be lehet állítani egy alacsony tartályszintre történő figyelmeztetést is.

alpha-evo-electronics-autoagitation.jpg

AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlés

Automatikusan nyitja és zárja a szórókeretszakaszokat
Amikor már korábban kezelt terület felett halad el a keret, mint például a forgón, ék alakban szűkülő táblaszakaszon, vagy fák és egyéb akadályok körül, az ASC (automatikus szakaszvezérlés) vezérli az érintett keretszakaszokat.

A HC 9600 alapfelszereltségben tartalmazza az AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlést, és csak egy GPS-vevőhöz kell csatlakoztatni. Permetezés közben az ASC automatikusan rögzíti a kezelt terület nagyságát. Egy olyan, jellemző szituációban, amikor a forgó kerül elsőként permetezésre, az AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlés gondoskodik arról, hogy a táblán végzett későbbi munka során, ha a szakasz már permetezett rész fölött halad el, akkor az adott szakasz automatikusan lezárjon.

alpha-evo-electronics-autosectioncontrol.jpg

PrimeFlow

A PrimeFlow egy nyomás alatt működő rendszer, amelynek feladata, hogy keringtesse a folyadékot egészen a fúvókákig, mielőtt a tényleges permetezés megkezdődne. Ez megakadályozza a leülepedést, és lehetővé teszi a szórókeret csöveinek átöblítését is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene permetezni a talajra.

A keretszakaszonként felszerelt fúvókák száma szabadon konfigurálható annak érdekében, hogy illeszkedjen a gyakorlati követelményekhez. Ha szükséges, a szakaszok működése később is beprogramozható.

A vezérlőelemek a fúvókáknál vannak, és ez az öblítőtartályban lévő víz felhasználásának hatékonysága szempontjából ideális, mikor a gépet a szántóföldön kell tisztítani.

alpha-evo-electronics-primeflow.jpg

BoomPrime

Az opcionális felszereltségbe tartozó PrimeFlow egy alacsony nyomású folyadékkeringtetési rendszer, amelynek feladata, hogy áramlásban tartsa a folyadékot egészen a fúvókákig, mielőtt a tényleges permetezés megkezdődne. Ez megakadályozza a leülepedést, és lehetővé teszi a szórókeret csöveinek átöblítését is anélkül, hogy a folyadékot ki kellene permetezni a talajra.

Akkor is lesz folyadékáramlás a szórókeret vezetékeiben, amikor az elosztószelep zárva van. A szórókeretszakasz előtti nyomáshatároló szelep biztosítja, hogy a túlnyomás a szakaszban ne haladja meg a 0,7 bar értéket, hogy a csepegésmentes szelepek ne nyíljanak ki.

Ez a rendszer sokkal egyszerűbb, és kevésbé sérülékeny, mint a vákuummal működő rendszer. A vákuumos rendszerben nehéz megtalálni a szivárgásokat, és még a legkisebb szivárgás is problémákat okoz.

commander-electronics-boomprime.jpg

HC 8600 / HC 9600

Élvezze a jövő technológiájának előnyeit az integrált elektronikával – HC8600 /HC 9600. Minden fontos permetezési funkció vezérlőeleme kéznél van. A multifunkciós joystick és a 12,1”-os érintőképernyő segítségével a jelenleg elérhető legmagasabb szintű kezelői kontrol valósul meg.

A HC8600/HC 9600 vezérlőegység nagyteljesítményű, minden funkciót magában foglaló precíziós gazdálkodási eszközt bocsát a gazdálkodók rendelkezésére. Az integrált funkciók sora – a teljesség igénye nélkül – tartalmazza a sorvezetést, adatrögzítést, kijuttatási jelentések készítését, GPS-vezérlésű permetezést, automata kormányzást stb..

ISOBUS-kompatibilitás
A HC 8600/HC 9600 teljesen kompatibilis az ISO 11783 (ISOBUS) univerzális kijelzőszabvánnyal. Így a HC 8600/HC 9600 HC 6500-ként is használható.

Fontos követelmény az összes lényeges információ egyetlen munka menüben történő megjelenítése. A HC 8500 / HC 9500 munkamenüjén keresztül a gépkezelő működtetheti a GeoSteer, AutoTerrain/Auto Height/AutoSlant, AutoSectionControl rendszereket, valamint a sorvezetést és a kijuttatási mennyiség szabályozását is elvégezheti.

Intuitív érintőképernyők
Egy nagyfelbontású, 8,4 / 12,1” átmérőjű érintőképernyő intuitív eszközökkel és valós idejű térképfunkciókkal rendelkezik, így például a növényfajtákra vonatkozó hozamtérképek valós idejű megjelenítése is lehetséges.

HARDI ISOBUS
A HARDI NAVIGATOR, COMMANDER, ALPHA evo és a SARITOR működtethető virtuális ISOBUS terminálról is. Ebben az esetben a kezelő olyan intelligens funkciókat használhat közvetlenül a saját ISUBUS termináljáról, mint például az AutoWash vagy a PrimeFlow.

alpha-evo-electronics-hc-9600.jpg