Fúvókák

Típus

Permetezőgép-alkatrészek

Fúvókák

Típus

Sprayer components

Precíz, tartós és megbízható

A HARDI 1957 óta gyárt permetezőgépeket, melyek világszerte kielégítik a gazdálkodók és a különféle növénykultúrák által támasztott követelményeket. Ezt a cél kizárólag a világ legjobb fúvókáival lehet megvalósítani. Ma ugyanaz a HARDI filozófia hatja át a hatékony és felelős növényvédelmi technológiát, ami a minőségi élelmiszer-előállításban is megjelenik. A fúvóka a permetezőgép teljesítményében a legfontosabb tényező. Minden permetezőgép-alkatrész lényeges a biztonságos és hatékony működtetés szempontjából, de mégis a fúvóka gyakorol a legnagyobb hatást arra, hogy a kijuttatott növényvédő szer hogyan fejti ki hatását.

A fúvóka a következőket határozza meg:

  • Az áteresztőképességet (és ebből adódóan a fajlagos kijuttatási mennyiséget)
  • Az eloszlás minőségét
  • A cseppmegoszlást és a lefedettséget
  • A célfelület lefedettségi egyenletességét
  • A cseppvisszaverődést
  • Az elsodródási irányszöget és a hátszél miatti kiesést

A HARDI mindezeket a tényezőket figyelembe veszi annak érdekében, hogy a permetszer pontosan oda jusson, ahol szükség van rá, mégpedig a leghatékonyabb formában és minimális veszteséggel.

A HARDI mind a kialakításban, mind az anyagválasztásban arra törekszik, hogy olyan fúvókákat gyártson, amelyek megfelelnek a manapság rendelkezésre álló növényvédő-szerek széles választékának és a növényeknek egyaránt. Ez a HARDI sikereinek titka világszerte.

A HARDI agronómusainak a gazdálkodókkal, tanácsadókkal, vegyszergyártó vállalatokkal, független és hatósági testületekkel folytatott szoros együttműködése áll ennek a sikertörténetnek a hátterében.

nozzles-feature-01.jpg

Fúvókaválasztó

A HARDI fúvókaválasztó eszközzel Ön egyszerűen kiválaszthatja a megfelelő fúvókát a tervezett kijuttatási művelethez. Válassza ki a kívánt kijuttatási mennyiséget és a menetsebességet, majd adja meg az aktuális szélviszonyokat.

Töltse le iOS eszközökre

Töltse le Android eszközökre

myhardi-mockup.jpg