SARITOR

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

SARITOR

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

Munkazóna

A Munkazóna vezérlőegységén kapcsolhatók azok az elektromos szelepek, amelyek a főtartály vagy az öblítőtartály töltését vezérlik, a Venturi fúvókákat működtetik, a szivattyút indítják vagy állítják le, vagy éppen az öblítőfúvókákat, a szórókeret fúvókáit, a motorfordulatszámot és a keverést állítják. Az éppen működésben lévő szelepet LED jelzi.

saritor-workzone-workzone.jpg

CycloneFilter szűrő

A HARDI CycloneFilter ciklonszűrő egy egyedülálló nyomóági szűrő, amely nagy sebességű örvénylést alkalmaz a tisztítóhatás biztosítására. Ez az örvénylő működés jelentősen megnöveli a szűrő tisztítási teljesítményét.

Az egyedülálló ciklonműködés jelentősen javítja az öntisztulási képességet.
A szűrő belsejében létrejövő örvénymozgás felgyorsítja a folyadék mozgását a szűrőház mentén, ezáltal növeli az öntisztulási folyamat hatékonyságát.

A szűrőt álló helyzetben kell beszerelni.
A szűrő olyan helyzetben van felszerelve, ami biztosítja, hogy nem juthat ki folyadék a szűrő ellenőrzésekor. Ezzel kevesebb leállásra van szükség, és a folyadékrendszerben is kisebb a nyomásesés. Ezen kívül a HARDI CyclonFilter egy egyedülálló működésjavító funkcióval is rendelkezik: szükség esetén a szűrő menet közben átöblíthető.

alpha-evo-workzone-cyclone.jpg

TurboFiller

A HARDI TurboFiller vegyszerbekeverő nagy mennyiségű por állagú és folyékony növényvédőszer kezelésére lett kifejlesztve. A nagy kapacitása a tartály alján lévő, forgó keverőtárcsa által kevert víz örvénylő hatásával kombinált erős vákuumnak köszönhető.

Nagy keverési teljesítmény
A vegyszerbekeverő nagy nyomású folyadék segítségével kelt erős örvénylést a tartályban. Ennek az erős keverőhatásnak köszönhető, hogy bármilyen por állagú, vagy folyékony halmazállapotú vegyszer bekeverése még azelőtt megtörténik, hogy a permetlé tartályba kerülne. A leghatékonyabb keverést akkor végzi a TurboFiller, ha legalább félig van töltve vízzel.

Optimális betöltési magasság
Egy rugó-előfeszítéses tartókonzol könnyíti meg a TurboFiller – biztonsági reteszeléssel rögzített – szállítási helyzetből feltöltési helyzetbe történő átállítását. A feltöltési helyzetben a betöltőnyílás körülbelül 95 cm-re van a talajszinttől.

saritor-workzone-turbofiller.jpg

DynamicFluid4

A SARITOR DynamicFluid4 folyadékrendszerét egy nagy teljesítményű Ace 650 Wet Seal szárazfutás-biztos centrifugálszivattyú tartja mozgásban, amely 1,5 másodperc alatt képes a folyadékszállítást 60-ról 120 l/min-re növelni.

A SARITOR folyadékrendszere a kívánt kijuttatási mennyiséget késedelem nélkül tudja biztosítani, függetlenül bizonyos szakaszok ki- vagy bekapcsolásától, a menetsebesség változtatásától, illetve a forgóra történő belépéstől vagy az onnan történő kilépéstől.

A folyadékdinamikai jellemzők és a kijuttatási mennyiség kiváló szabályozása rövid reakcióidőt és a kijuttatási mennyiség precíz tartását biztosítják.

A nyomás, a szállítás a szivattyú-fordulatszám, a menetsebesség, a szórókeretszakaszok állapota és a kijuttatási mennyiség adatfeldolgozása és felügyelete korszerű számítástechnikai módszerekkel történik. A DynamicFluid4 processzor másodpercenként 20 alkalommal elemzi a nyomásadatokat és a kijuttatási mennyiséget megelőző jelleggel szabályozza, a szivattyú fordulatszámának hajszálpontos állításával.

A teljesítményigény-arányos hidraulikus hajtás rendkívül pontosan, finoman, de mégis hihetetlenül gyorsan szabályozza a szivattyú fordulatszámát.

alpha-evo-workzone-dynamicfluid4.jpg