SARITOR

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

SARITOR

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

Hozzáférés a motorhoz

Könnyen hozzáférhető motor és motorrészegységek
A SARITOR önjáró permetezőgép karbantartása egyszerű és praktikusan kivitelezhető.

Az olajcsere-intervallum 250 üzemóra.

A motorháztető egy hidraulikus kézi szivattyú segítségével nyitható, miután kiváló hozzáférés nyílik a motor fő részegységeihez.

Az olajszint és a különféle szűrők ellenőrzése és karbantartása egyszerűen kivitelezhető.

Az üzemanyagtartály is könnyen hozzáférhető a permetezőgép jobb oldalán. A SARITOR üzemanyagtartálya 600 literes.

saritor-engine-access-to-engine.jpg

Motor

Az új, Tier 3 megfelelőségű Cummins QSB 6.7 motor egészen új teljesítményszintet, rugalmasságot és kibocsátási szintet valósít meg. A Tier 3 / Stage IIIA megfelelőséget egy hengeren belüli technológiával megvalósító motor kompakt, egyszerű és költséghatékony megoldást jelent.

A QSB 6.7 olyan újításokat integrál, amelyek a SARITOR permetezőgép munkáját hatékonyabbá, intelligensebbé, csendesebbé és tartósabbá teszik….

A motor névleges teljesítménye 275 LE (205 kW), és a nagy teljesítmény érdekében töltőlevegő-hűtéssel és turbófeltöltővel rendelkezik.

saritor-engine-engine.jpg

Erőátvitel

4WD hidrosztatikus erőátvitel
Az önjáró permetező intelligens meghajtására tervezett Sauer-Danfoss H1 hajtómű kiemelkedő erőátviteli hatékonyságot, kisebb üzemanyag-fogyasztást és nagyobb kezelői kényelmet biztosít.

A Sauer-Danfoss H1 hajtásszivattyúk minimalizált vezérlési és feltöltési szivattyúveszteséget garantálnak, ami maximális teljesítményátvitelt biztosít a motortól a kerekekre.

Ezen túlmenően a Sauer-Danfoss H1 hajlított tengelyes kerékmotorok jelentős általános hatékonyságnövelést és rendkívül alacsony nyomásesést biztosítanak a motor folyadéktárolóin belül.

saritor-engine-transmission.jpg

A motor és az erőátvitel információs kijelzője

A motor és az erőátvitel működésének szabályozására és a kezelő által kiválasztott vezérlési beállítások megjelenítésére egy nagyfelbontású multifunkciós kijelző áll rendelkezésre. A rendszer akár metrikus, akár angolszász mértékegységek szerinti kijelzésre is beállítható.

Számos, a motorra, erőátvitelre és a permetezőgépre vonatkozó paramétert képes grafikonos vagy digitális formában megjeleníteni. Ezen túlmenően hibamegjelenítő kijelzőként is funkcionál, amely különböző hibakódokat képes tárolni és megjeleníteni.

saritor-engine-display.jpg