SARITOR

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

SARITOR

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

EFC szakaszoló szelepek

Az elektronikus gyorsvezérlés (EFC) egy moduláris rendszer, amely minden szakaszhoz külön kényszerhajtású motoros szelepet és – az összes szakasz lezárt helyzetéhez – egy központi nyomáshatároló szelepet tartalmaz.

A szakaszoló szelepek külön nyomáshatárolóval rendelkeznek. Amikor egy szakasz kikapcsolt (OFF) állásba kerül, akkor az érintett fúvókákhoz futó nyomóvezetékekben megszűnik a nyomás.

Ez a fúvókák működésének azonnali leállását eredményezi. Az EFC-nek nincs szüksége semmilyen állításra, például nyomáskiegyenlítésre.

saritor-electronics-efc.jpg

HC 9600

Minden fontos permetezési funkció vezérlőeleme kéznél van. A multifunkciós joystick és a 12,1”-os érintőképernyő segítségével a jelenleg elérhető legmagasabb szintű kezelői kontrol valósul meg.

A HC 9600 vezérlő egység nagyteljesítményű, minden funkciót magába foglaló precíziós gazdálkodási eszközt bocsát a gazdálkodók rendelkezésére. Az integrált funkciók sora – a teljesség igénye nélkül – tartalmazza a sorvezetést, adatrögzítést, kijuttatási jelentések készítését, GPS-vezérlésű permetezést, automata kormányzást stb..

alpha-evo-electronics-hc-9600.jpg

AutoSectionControl automatikus szakaszvezérlés

Az AutoSectionControl (ASC) szakaszvezérlés egy teljesen automatikus rendszer, amely szükség szerint nyitja és zárja az egyes keretszakaszokat.
Amikor már korábban kezelt terület felett halad el a keret, mint például a forgón, ék alakban szűkülő táblaszakaszon, vagy fák és egyéb akadályok körül, az ASC vezérli az érintett keretszakaszokat.

A HC 9600 alapfelszereltségben tartalmazza az AutoSectionControl (ASC) automatikus szakaszvezérlést, és csak egy GPS-vevőhöz kell csatlakoztatni. Permetezés közben az ASC automatikusan rögzíti a kezelt terület nagyságát. Egy olyan, jellemző szituációban, amikor a forgó kerül elsőként permetezésre, az ASC automatikus szakaszvezérlés gondoskodik arról, hogy a táblán végzett későbbi munka során, ha a szakasz már permetezett rész fölött halad el, akkor az adott szakasz automatikusan lezárjon.

alpha-evo-electronics-autosectioncontrol.jpg