SARITOR

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

SARITOR

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

Megközelítés és kezelőplatform

A fülke és a kezelőplatform könnyen megközelíthető az előre néző, masszív létra segítségével. Amikor a hajtóműt előre- vagy hátramenetbe kapcsolja a kezelő, a létra automatikusan felcsukódik, és parkolóhelyzetben automatikusan leereszkedik.

Az 5000 l modellen, szabványos gumiabroncsokkal a platform a talajszinttől 230 cm-es magasságban van. A létra 6 db, 38 cm széles és 20 cm mély lépcsőfokkal rendelkezik, ami biztonságos és szilárd feljárást biztosít a fülkéhez és a platformhoz. AZ 5000-es modellen a talajszintről az első lépcsőfok 56 cm-re van.

saritor-cabin-access-to-platform.jpg

A fülke

A nagyméretű fülke szinte akadálytalan mozgást biztosít, és rendkívül kényelmes. A fülke belső zajszintje alacsony, és remek kilátást nyújt a munkaterületre.

A 10 légbevezető nyílással rendelkező légkondicionálót nem kell folyamatosan állítgatni, egy beállítással biztosítja a maximális kezelői komfortot. A belső levegő minőségét porszűrő és aktívszenes szűrő biztosítja.

saritor-cabin-cab.jpg

Permetezési beállítások

Minden, amire ehhez szükség van, a kezelő közvetlen közelben van elhelyezve. Minden a HC 9500 információs kijelzőn, valamint a SprayCenter permetezésvezérlőn állítható be.

A joystick egyesíti magában a hidrosztatikus hajtás és az alapvető permetezésvezérlési funkciókat. Az előre- és hátramenet, valamint a fékezés a vezérlőkar előretolásával/hátrahúzásával hajtható végre. A permetezés KI/BE kapcsolása a szakaszok vezérlése, a keretmagasság-állítási és a szárnybillentési funkciók szintén a joystickkel vezérelhetők.

Minden másodlagos vezérlő funkciót a SprayCenter permetezésvezérlővel lehet megoldani.

saritor-cabin-set-to-spray.jpg