SARITOR

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

SARITOR

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4000 / 5000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 42 m

Szórókerettípusok

TERRA FORCE

TERRA FORCE szórókeret

A nagy teljesítmény érdekében erős felépítésű, háromdimenziós vázszerkezettel rendelkező kialakítás, amely 36, 38, 40 és 42 méteres szélességben áll rendelkezésre.

A TERRA FORCE rácsszerkezetű szórókeret alkalmas arra, hogy ellenálljon az óriási igénybevételnek, amely a kanyarodáskor, gyorsításkor, fékezéskor és az automata kormányzás működésekor lép fel. Ezeket az erőhatásokat egy hidraulikus csillapítású paralelogramma felfüggesztési rendszer veszi fel.

A menet közben állítható stabilitásvezérléssel a dinamikus központi szórókeretszakasz a kezelőfülkéből állítható a működtetési körülményeknek megfelelően.

Amikor a szórókeret nyitva van, a keretszárnyak biztos reteszelése biztosítja, hogy a keret teljes egészében egyetlen egységként mozogjon.

A TERRA FORCE szórókeretet úgy tervezték, hogy mérsékelje a turbulenciát a fúvókák fölött és körül.

Az opcionális BoomPrime keringtető rendszerrel a szórókeret folyadékcsövei a permetezés megkezdése előtt feltölthetők.

saritor-terra-force.jpg

AutoTerrain

Az opcionális AutoTerrain talajfelszín-követési rendszerrel rendelkező TERRA FORCE szórókeret új etalont jelent a szórókeret-működés értékelésében. Az AutoTerrain rendszer alacsonyabb keretmagasság alkalmazását teszi lehetővé, és mérsékli az elsodródást.

Az AutoTerrain fenntartja a beállított keretmagasságot, mágnesként követve a talajfelszín alakulását, függetlenül annak összetettségétől.

Az AutoTerrain egy proaktív stabilizáló és magasságszabályozó rendszer, amely a szórókeretmozgást kiváltó okra reagál, nem pedig magára a mozgásra.

Az AutoTerrain másodpercenként 10 alkalommal méri a központi keretszakasz elfordulását és a talajfelszínhez mért magasságát. Amikor változást észlel,

az AutoTerrain azonnal korrigálja a szórókeret talajhoz viszonyított helyzetét a dőlésszög megváltoztatásával, a központi ingafelfüggesztésen keresztül.

saritor-booms-autoterrain.jpg