RUBICON

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

RUBICON

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

Külső vezérlés

A RUBICON jobb oldalán helyezkedik el a folyadékszivattyú, a vezérlőszelepek és az elektromos szelepeket működtető vezérlőpanel.

A folyadékrendszerek hatékony kialakításának köszönhetően minimális a tartály kiürülése után visszamaradó folyadékmennyiség, miáltal az öblítés és a tisztítás gyorsan és hatékonyan hajtható végre.

A folyadékot egy 680 l/perc szállítású, ACE típusú, nedves tömítéssel rendelkező, szárazüzem-biztos centrifugál permetezőszivattyú szállítja, melynek teljesítményét egy hidraulikus impulzusszélesség-modulációs (PWM ) szelep szabályozza.

Egy 76 mm-es, hidraulikusan működtetett forgó elosztószelep vezérli, hogy a felszívás a főtartályból, az öblítőtartályból vagy egy külső tárolóból történjen.

A nyomóoldalon egy hasonló, hidraulikusan működtetett, 50 mm-es forgó elosztószelep irányítja a folyadékot a szórókeret visszavezetési rendszerébe és a fúvókákhoz, a vegyszerbekeverő tartályba, a főtartályba, vagy a nyomás alatti leürítőcsonkra.

A főtartályba, az öblítőfúvókákhoz, az Ace szivattyú feltöltésére vagy a mosópisztolyhoz a tiszta vizet egy kizárólag erre a célra szolgáló, hidraulikus meghajtású, 82 l/perc kapacitású membránszivattyú szállítja egy elektromos forgó elosztószelepen keresztül.

rubicon-workzone-ground-control.jpg

Tartálykezelés

A szívó, nyomó és tisztavizes forgószelepek működtetésére szolgáló elektronikus külső vezérlőpanel-funkciók egyszerűen kezelhető vezérlőelemei a fülkében is megtalálhatók. A megfelelő üzemi helyzetek automatikusan, gombnyomásra aktiválódnak.

rubicon-workzone-tank-control.jpg

Feltöltőállomás

A kialakításával biztonságos, gyors és egyszerű feltöltést szolgáló kombinált keverő és átfejtőegység hidraulikusan süllyeszthető a feltöltési pozícióba.

A feltöltőegység egy robusztus rozsdamentes acélszerkezet, és magában foglalja a vegyszergaratot, a közvetlen vegyszerbeszívási csatlakozást, a FastFill töltőcsatlakozását, az opcionális MultiStage gyorsfeltöltésű szivattyút és egy kézi szórópisztolyt.

A biztonságos csatlakoztatáshoz és munkavégzéshez a 60 literes garat lehajtva 70 cm-rel van a talajszint felett. Visszahajtott helyzetben az egész munkaállomás a jobb oldali panel alá illeszkedik.

A növényvédőszer közvetlenül felszívható a RUBICON tartályába, vagy a garaton keresztül is bekeverhető, és innen átfejthető.

A bekevert permetléadag közvetlenül átszivattyúzható a tartályba, vagy a rendszer az elektronikus szelepvezérlő panelen keresztül beprogramozható egy adott mennyiségben történő felszívásra.

rubicon-workzone-filling-station.jpg