RUBICON

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

RUBICON

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

OverRide felfüggesztés

Az OverRide felfüggesztést nagy igénybevételre, nagy teherbírásra és rendkívül finom menetjellemzők megvalósításra fejlesztették ki.

A légrugók minden egyes kerékkonzolba integrálva, teljes mértékben függetlenül működnek, és a nyomtávállítást követve ki-be mozognak a kerekekkel együtt.

A nagy, lökésszerű terhelések impulzusait a rugózás felfogja, ezáltal javulnak a menetjellemzők és a teljesítmény.

rubicon-chassis-override-suspension.jpg

Nagy hasmagasság

Az új RUBICON kiálló akadályoktól mentes alsó vázburkolata alatt 180 cm-es szabad hasmagasság áll rendelkezésre. Ez a nagy hasmagasság és a modern kialakítás megakadályozza a növényállomány sérülését, amikor már kifejlett vegetációban történik a permetezés.

A kényelem fontos tényező a kezelő számára, akinek hosszú órákat kell eltöltenie a fülkében. A RUBICON nagyméretű kerekei és hármas alátámasztású légrugózási rendszere gondoskodnak a kiemelkedő menettulajdonságokról és kezelői kényelemről, amely alapvető fontosságú a kezelői kimerültség késleltetésében. A nagy hasmagasság összkerék-kormányzású változatban is elérhető, amivel tovább mérsékelhető a növényállomány károsítása a táblavégi fordulóknál.

rubicon-chassis-clearance.jpg

Nyomtávállítás

A RUBICON híd nyomtávszélessége 3–4 m tartományban fokozatmentesen állítható menet közben, növelve ezzel a hatékonyságot, és páratlan rugalmasságot biztosítva a különféle alkalmazásokhoz.

  • Közúti közlekedéshez / permetezéshez
  • Különböző szántóföldi körülményekhez
  • Más gépek nyomtávjához történő alkalmazkodás miatt
  • Közúti közlekedéssel járó gazdálkodáshoz
  • A növénysortávhoz való igazodás érdekében

Az OverRide rugózás minden egyes kerékkonzolba van integrálva, és nyomtávállításkor a kerekekkel együtt ki/be mozog. Minden külső hozzáférésű egység könnyen beállítható a nyomtáv megváltoztatásával idővel kialakuló holtjáték kompenzálása céljából.

rubicon-chassis-track-width-adjustment.jpg

Kormányzás

A RUBICON egy erőteljes, terhelésérzékeléses hidraulikus kormányrendszerrel rendelkezik, amely két nagyméretű szinkron munkahengert működtet, és remekül képes megbirkózni a nehéz körülményekkel. A kormányzás pontos, finom és csendes, vibrációtól mentes, ami a permetezést egyszerűvé, biztonságossá teszi, és a kezelőt kevésbé fárasztja.

rubicon-chassis-turning-radius.jpg

Főtartály/öblítőtartály

A RUBICON vázszerkezetébe integrált, 9000 literes, lamellás rozsdamentes acéltartály a nagy permetezési kapacitás szolgálatában

A lamellák nem csak a tartályszerkezet integritását szolgálják, hanem a permetezőgép kezelhetőségét és iránystabilitását is segítik. A folyadéktömeg kilendüléseit a folyadékmozgás szabályzásával csillapító felépítés javítja a fékezés hatásfokát és a kilengéscsillapítást, ezáltal kényelmesebbé és biztonságosabbá teszi a permetezést.

Az alapfelszereltségbe tartozó három forgó tartályöblítő fúvóka biztosítja a folyamatos tartályöblítést. A tartály teljes hosszában végigfutó mélyedés biztosítja a teljes leürítést, az egyszerű tisztítást és a visszamaradó folyadék mennyiségének minimalizálását.

A főtartály jobb oldalán van egy masszív kialakítású létra, amelynek segítségével könnyen megközelíthető a tartályfedél.

A RUBICON 1000 literes dízelüzemanyag-tartálya egy egész napi vagy éjszakai permetezéshez elegendő üzemanyagot képes tárolni.

rubicon-chassis-main-tank.jpg