RUBICON

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

RUBICON

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

Kezelőfülke

A kezelőfülkéből a szórókeretre való jobb rálátás nem csupán kényelmi, hanem a munkaminőséget is jelentősen befolyásoló szempont. A kezelő számára kiváló rálátás biztosított a kezelőülésből, ami megkönnyíti és biztonságosabbá teszi a permetezőgép kezelését.

A RUBICON fülke egy speciális munkaterület, ahol minden részlet számít: a kartámaszkonzol szinkronizált mozgása a kiváló ergonómia érdekében, az akadálytalan rálátás a szórókeretre, a tiszta fülkelevegő, és minimális zaj- és rezgésszint.

Az iparágban legjobb kilátással és kiemelkedő kényelemmel rendelkező fülkéjével a RUBICON élvezetessé és hatékonnyá teszi a permetezést.

rubicon-cabin-cabin.jpg

Egész napos kényelem

A kezelő kényelme elősegíti a hatékony munkavégzést, és ez alapvető fontosságú a hosszú munkanapokon.

Az új panorámafülke nagyobb, tágasabb és ergonómiai szempontjait szem előtt tartva alakították ki. A kezelő körkörös kilátása a fülkéből a versenytársak között a legjobb, és nincs a hátsó negyedekben oszlop, amely korlátozná a kilátást.

A légkondicionálóval rendelkező, túlnyomásos fülke aktívszenes szűrővel rendelkezik, amely permetezés közben gondoskodik a kezelő légzésvédelméről.

A fülke csendes és kényelmes környezetet biztosít, amelyben mobiltelefonon történő beszélgetés sem ütközik problémákba.

rubicon-cabin-all-day-comfort.jpg