RUBICON

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

RUBICON

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

9000 l

Szórókeret-szélesség

36 - 52 m

Szórókerettípusok

ALU

RUBICON – Innováció és fejlődés

A nagygazdaságok termelékenységi elvárásainak kielégítésére tervezett RUBICON új mércét állít fel az önjáró permetezőgépek terén. A kapacitás és az egyszerű működtetés harmonikus ötvözete jelentős területteljesítményben mutatkozik meg, aminek köszönhetően könnyedén és időben teljesítők a mindennapi permetezési feladatok.

A RUBICON 9000 egészen átértelmezi a termelékenység és az egyszerű működtetés fogalmát. A megnövelt tartálykapacitás nem csak a termelékenységet növeli, hanem a munkák időben történő elvégzését is megkönnyíti. Amikor a megfelelő időzítés a legkritikusabb tényező, miért vesztegetné az időt tartálytöltésre, ha tovább permetezhetne? A kapacitás hosszabb permetezési időt jelent azáltal, hogy csökkenti az improduktív, közlekedésre és töltésre fordított időhányadot. Amikor az idő a legfontosabb, ne pazarolja azt töltésre.

rubicon-features-01.jpg

Akár 1000 hektáros napi teljesítmény

A RUBICON rendelkezik azzal motorteljesítménnyel és nyomatékkal, amely az akár 9000 literes tartály és az akár 48 méteres szórókeret terepen történő mozgatásához elengedhetetlen. A technológiai szempontból legkorszerűbb, takarékos Cummins® 8.9 l QSL 9 Tier 3A motor került beépítésre, amely 370 LE (276 kW) teljesítmény leadásával biztosítja a szükséges erőt, megbízhatóságot és hatékonyságot. A takarékos, környezetbarát motor a rendelkezésre álló legjobb erőforrás a Danfoss 4WD hidrosztatikus hajtásrendszer energiaellátására.

rubicon-features-02.jpg

Motorteljesítmény

A RUBICON erőforrása egy Cummins motor, amely a legkorszerűbb motortechnológiát képviseli a teljesítmény és a megbízhatóság érdekében. A Cummins motorok csendesebben járnak, tisztábban, takarékosabban üzemelnek, és piacvezetők a hidrosztatikus erőátviteli rendszerek energiaellátásában. A Cummins® 8.9 l QSL 9 Tier 3A motor 370 LE (276 kW) teljesítmény leadására képes, és – az összes komponenst zökkenőmentesen összehangolva a motorteljesítmény optimalizálása érdekében – teljesen integrált elektronikus vezérléssel rendelkezik.

rubicon-features-03.jpg

Kilátás a kezelőfülkéből

A munkaterületre való jobb rálátás a fülkéből nem csak a kényelmet szolgálja, hanem a hatékony munkavégzéshez is hozzájárul. A kezelő az ülésből képes felügyelni a szórókeret működését, ami egyszerűbbé és biztonságosabbá teszi a permetezést. A RUBICON fülke egy speciális munkaterület, ahol minden részlet számít: a kartámaszkonzol szinkronizált mozgása a kiváló ergonómia érdekében, az akadálytalan rálátás a szórókeretre, a tiszta fülkelevegő, és minimális zaj- és rezgésszint. Az iparágban legjobb kilátással és kiemelkedő kényelemmel rendelkező fülkéjével a RUBICON élvezetessé és hatékonnyá teszi a permetezést.

rubicon-features-04.jpg

Központi keretszakasz

A RUBICON újraértelmezi a szórókeret-stabilitás fogalmát: egy forradalmi újdonságot jelentő szórókeret-felfüggesztési rendszer független merevségbeállítást tesz lehetővé a rugókon és a munkahengereken a központi keretszakasz jobb és bal oldalán. A szórókeret stabil marad a legnehezebb üzemeltetési körülmények között is. A széles központi keretszakasz nem akadályozza a kilátást közúton. A rugófeszítés a középponti helyzetben tartja a központi keretszakaszt, míg a hidraulikus lengéscsillapító elnyeli a keretmozgások energiáját. A kezelőfülkéből működtetett hidraulikus munkahengerrel kisebb vagy nagyobb nyomás fejthető ki a rugóra az ellenállásának megváltoztatása érdekében.

Műszaki adatok

Tank, litres9000
Pump, typeHARDI / Ace 650 run-dry centrifugal
Boom AluForce24 up to 52 m
Control TypeMueller TOPCON X35
Section distribution standard9 to 18 sections
Rinse tank, litres530 litres
EngineCommins QSL 9 Tier 3A 370 hp (276 kW) or QSL 9 Tier 4 final 380 hp (283 kW)
Fuel Tank1000 litres
TransmissionSauer-Danfoss H1
Hydraulic oil200 litres
SyspensionOverRide Airbag + hydraulic Koni's
Steering2 wheel
Track width3 to 4 m hydraulic adjustment
Turning circle, m17.88
Weight empty, 48.5 m, kg15.670
Weight full, 48.5 m, kg26.400 with 1.000 l diesel + 630 l rinse
Total length, m10.2 - 36 m boom, 12.3 - 48 m boom
Total height, m4.2
Width with boom folded, m3.68
Track width adjustment, m3 to 4
Wheel base, m4.6
Under axle clearance, m1.85
Wheels / Tires480/95R54 or 380/90 R54 as an option
Brakes4 wheel dynamic

Teljes műszaki specifikáció megjelenítése

Lépjünk kapcsolatba