HELLIOS

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

3000 l

Szórókeret-szélesség

21 - 30 m

Szórókerettípusok

ALU

HELLIOS

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

3000 l

Szórókeret-szélesség

21 - 30 m

Szórókerettípusok

ALU

Chemfiller vegyszerbekeverő

A HELLIOS 35 liter kapacitású, polietilénből készült kalibrált vegyszerbekeverő garattal rendelkezik.

Gyorsan és egyszerűen lehet manuálisan leengedni vagy szállítási helyzetben rögzíteni.

Egyszerűen öblíthető egy, a ChemFiller vegyszerbekeverő garat falára erősített, gyűrűt formázó tömlő segítségével. A munkazóna egy szórópisztoly és egy légfúvó pisztoly segítségével tisztítható.

hellios-workzone-chemfiller.jpg

Permetezőszivattyú

A HELLIOS permetezőgépben egy 500 l/min szállítású, Renson centrifugálszivattyú van beépítve. A nagy fajlagos kijuttatási mennyiséggel dolgozó gazdák számára a HELLIOS szerelhető az opcionális nagy kapacitású, 692 l/min névleges folyadékszállítású Hypro centrifugálszivattyúval is. Mindkét szivattyú bizonyítottan strapabíró kivitel.

A centrifugálszivattyúk könnyen boldogulnak a nagyobb viszkozitású folyadékokkal is, például segédanyagokkal vagy folyékony műtrágyákkal.

 

hellios-workzone-pump.jpg

Szívóági / nyomóági szűrők

A fúvókaeltömődés megelőzése érdekében a folyadék folyamatos szűrés alatt áramlik. Van egy szűrő a szívóágban, és két szűrő biztosítja a nyomóág szűrését (egy-egy nyomóági szűrő a jobb és bal keretszárnyon).

Minden szűrőhöz egyszerű a hozzáférés, és gyorsan leválaszthatók a permetezési körről. A szívóági szűrő tisztításához egyszerűen le kell állítani a szivattyút, és a szelepet – még a szívóági szűrő kinyitása előtt – 4D helyzetbe kell állítani.

hellios-workzone-filters.jpg

Tartálykezelési képernyő

A tartálykezelési képernyő rendkívül intuitív és felhasználóbarát eszköz, amely nagymértékben megkönnyíti a tartálytöltést és a szelepbeállítási műveleteket.

Az elektronikus tartályszint-mérő felügyeli a töltési folyamatot: a vezérlőegység automatikusan leállítja a szivattyút, amint a tartályban lévő folyadék eléri az előre beállított szintet.

A kezelő kiegészítheti a meglévő tartálytartalmat egy bizonyos folyadékmennyiséggel, vagy meghatározhatja a tartályban lévő folyadék elérendő összmennyiségét.

 

hellios-workzone-tank-control-screen.jpg

Hypro centrifugálszivattyú

A HELLIOS alapfelszereltségben egy 500 l/min folyadékszállítású centrifugálszivattyúval van felszerelve.

Azon gazdák számára, akik nagy fajlagos kijuttatási mennyiséggel vagy nagyobb nyomáson kívánnak permetezni, a HELLIOS szerelhető az opcionális, 692 l/min névleges folyadékszállítású Hypro centrifugálszivattyúval is. 6 bar üzemi nyomáson ez a szivattyú még 300 l/min folyadékszállítást garantál.

A permetezőszivattyú egy feltöltőszivattyúval van összeköttetésben, amely az öblítőtartály alatt található.

 

hellios-workzone-hypro-pump.jpg