HELLIOS

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

3000 l

Szórókeret-szélesség

21 - 30 m

Szórókerettípusok

ALU

HELLIOS

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

3000 l

Szórókeret-szélesség

21 - 30 m

Szórókerettípusok

ALU

Kisebb tömeg és több permetezésre alkalmas nap

A HARDI HELLIOS főtartálya 3000 literes, és akár 30 méteres alumínium szórókerettel is rendelhető, ebből kifolyólag nagyon költséghatékony megoldást jelenthet a kicsi és közepes méretű táblák kezelésére.

A HELLIOS III kategóriájában a legkönnyebb permetezőgép: üres tömege nem haladja meg a 7,2 tonnát, ami a 170 LE-s motort és az egyedülálló hidromechanikus erőátvitelt is figyelembe véve lehetővé teszi a permetezési szezon legelején történő permetezést is, mivel remekül elboldogul puha talajokon, és az üzemanyag-hatékonysága is kiváló.

hellios-features-1.jpg

Kiváló ergonómia

A HELLIOS III kezelőfülke modern és biztonságos munkakörnyezetet nyújt a kezelő számára: kiváló rálátás biztosított az elülső helyzetű szórókeretre, és remekül áttekinthető a permetezési folyamat. A számos beállítási lehetőséggel rendelkező légrugós ülés kényelmet biztosít a hosszú munkanapokra.

A gép hátsó részére áthelyezett motortérrel elértük, hogy a gép legfontosabb részegységeihez nagyon könnyen férhet hozzá a kezelő. A szűrők kényelmes munkavégzési magasságban helyezkednek el, és – a fülke maximális kényelmének biztosítása érdekében – zajgátló burkolattal vannak ellátva.

hellios-features-2.jpg

Dombok, vizenyős területek, lejtők.. A HELLIOS III minden területtel megbirkózik!

A hátsó híd hidromechanikus erőátvitelének, és az erre rásegítő hidrosztatikus mellsőkerék-hajtásnak köszönhetően a gép könnyedén halad nehéz terepen, dombokon, vizenyős szakaszokon és lejtőkön. A talajra átvitt nagyobb nyomaték következtében hatékonyabbnak fogja tapasztalni a hajtást, és nem fog érezni teljesítményvesztést. Ezen kívül a hagyományos hidrosztatikus hajtású gépekhez képest kisebb tömegének köszönhetően a gép fajlagos fogyasztása is alacsonyabb.

hellios-features-3.jpg

Összkerékkormányzás a kiváló manőverezőképesség érdekében

A HELLIOS összkerék-kormányzási rendszerének köszönhetően a gép páratlan kapaszkodóképességet és manőverezőképességet mutat. A lejtő üzemmódban haladó gépen oldalazó kormányzási módot választva, a hátsó kerekeket is a hegy felé kormányozva biztonságosan tud haladni a rétegvonalak mentén. Összkerék-kormányzási módban az első és a hátsó kerekek ugyanazt a nyomvonalat követik, ami kíméli a talajt és a növényállományt egyaránt, valamint kisebb fordulási sugarat tesz lehetővé.

Műszaki adatok

Main tank3000 l
Rinsing tank300 l
Fuel tank250 l
Min.-Max. track width1.80 to 2.80 m
Overall width2.55 m
Turning radius3.60 m
Unladen weight7.2 t
Front / Rear weight distribution*45% / 55% (folded boom)
Front / Rear weight distribution*40% / 60% (unfolded boom)

*Weight indication for HELLIOS III 3000 l – 28 m.

Teljes műszaki specifikáció megjelenítése

Lépjünk kapcsolatba