ALPHA evo

Típus

Önjáró

Tartálytérfogat

4200 / 5100 l.

Szórókeret-szélesség

24 - 44 m.

Szórókerettípusok

TWIN FORCE / DELTA FORCE / ALU

ALPHA evo

Típus

Selfpropelled

Tartálytérfogat

4200 / 5100 l.

Szórókeret-szélesség

24 - 44 m.

Szórókerettípusok

TWIN FORCE / DELTA FORCE / ALU

EvoCab fülke

Az EvoCab 3-oszlopos fülkekialakítás optimális kilátást garantál

Az óriási, tágas EvoCab a HARDI egyedi fejlesztése jellegzetes „3-oszlopos kialakítással”, amely a munkaterületre való rálátás tekintetében – a több mint 320°-os akadálytalan látómezejével – új mércét állít fel.

A fülke túlnyomásos rendszerrel, külsőlevegő-porszűrő rendszerrel, aeroszol- és páraszűrővel rendelkezik a kezelő védelme, valamint a 4-es osztálybesorolás követelményeinek teljesítése érdekében.

Az új légkondicionáló rendszer intenzív klímakamrában végzett vizsgálatokon esett át, hogy a legforróbb körülmények között is képes legyen biztosítani a kezelő kiemelkedő szintű kényelmét.

Ergonómia
Az új EvoCab kifejlesztésével a HARDI fő törekvése a kezelői ergonómia megvalósítása volt.

A menet közben használandó kapcsolók mindegyike a kezelőhöz lehető legközelebb van elhelyezve.

Minden elsődleges kapcsolófunkció az új SprayCenter permetezésvezérlőn kapott helyett, az ülés – és így a kezelő – közvetlen közelében.

A másodlagos kapcsolófunkciók a tetőpanelben nyertek elhelyezést, a kezelő feje felett, ahol könnyen elérhetők a kezelőülésből.

Optimalizált működés
Az ergonómia és a kilátás mellett – az optimalizált munkakörnyezet volt a harmadik fejlesztési célterület az EvoCab fülke kialakításakor. A kezelői környezet, így az automatikus légkondicionálás, a rendelkezésre álló tér, a zajszint vagy a 4-es osztálybesorolású szűrőrendszer mind azt szolgálják, hogy a kezelőt maximális kényelem mellett a lehető legkevesebb stresszhatás érje.

HARDI SprayCenter permetezésvezérlő

A kezelő minden permetezési és hidraulikus funkciót közvetlenül a fülkéből tud működtetni a jobb oldali kartámaszon lévő SprayCenter permetezésvezérlővel. A HC 9600 12,1”-os érintőképernyője integrálja az olyan elektronikus funkciókat, mint az AutoSteering kormányzási rendszer, az AutoHeight, az AutoSectionControl, illetve más intelligens funkciók, így például az AutoFill, AutoWash, AutoAgitation számára is felületet biztosít.

Minden funkció teljeskörűen vezérelhető a fülkéből, a gépben rejlő lehetőségeket optimálisan kihasználva.

alpha-evo-cabin-spraycenter.jpg