ZENIT

Típus

Ködképzők

Tartálytérfogat

400 / 600 / 1000 / 1200 l.

ZENIT

Típus

Mistblowers

Tartálytérfogat

400 / 600 / 1000 / 1200 l.

mistblowers-vine-liner.jpg

LINER szórókeret

A LINER szórókeretcsalád tagjai a legkönnyebb szerkezetű és a legkeskenyebb szórókeretek a HARDI szőlészeti szórókeret-kínálatában. A FIX változat szélessége sohasem haladja meg a permetezőgép tartályának szélességét. Mivel ezek a szórófejek magasságukban és irányszögükben állíthatók, a lehető legjobb permetezési lehetőségeket biztosítják, ha a sortávolság korlátozott. A START a felső részénél tartja a permetezőeszközt, és nagyobb oldalállítási lehetőséget enged. Opcionális felszereltségként a HARDI 2 x 0,35 méteres hidraulikus állítási lehetőséget is biztosít.

mistblowers-vine-atlas.jpg

ATLAS szórókeret

A beállítása és használata egyszerű, karbantartási költségei alacsonyak. Az ATLAS szórókeret és permetező szórófejek beállítása rendkívül egyszerű. Nem szükséges hozzá speciális szerszám vagy bonyolult leírás. Rövid idő alatt minden kezelő képes lesz elvégezni azt a pár beállítást, amely a permetszer-levegő keverék kialakításához szükséges. A legtöbb, szőlészetben adódó permetezési munka elvégezhető. A szezon elején, amikor a vegetáció még nagyon nyitott, a sorok egyik oldaláról történő permetezés is megfelelő eredményt ad. A felső szórófejek olyan beállításával, melyben két szomszédos sor permetezését végzik, négy sor kezelését lehet egy menetben végezni. A szezon későbbi szakaszában a szőlő már olyan zöldtömeggel rendelkezik, hogy a felső szórófejek már csak az egy-egy szomszédos sor kezelését tudják elvégezni. Ezeknek a soroknak a teljes értékű, egyenletes lefedettséget biztosító kezelése ily módon a nagy zöldtömeg ellenére is biztosítható.

mistblowers-vine-boxer.jpg

BOXER szórókeret

Ez a szórókeret horizontális teleszkópos funkcióval rendelkezik. A kívánt sortávolsághoz állítva ezzel a szórókerettel a legtöbb permetezési feladat elvégezhető a szőlészetekben. A központi kijuttatási eszköz vízszintes manuális állítási lehetőséggel rendelkezik a jobb és bal oldalon. A külső keretszárnyszakaszok akkor nyílnak ki permetezési helyzetbe, amikor a teleszkópos keretszakaszok elérték a teljesen kitolt helyzetet.

mistblowers-vine-cronos.jpg

CRONOS szórókeret

A legnagyobb szórókeret a szőlészeti permetezőgépek között. A Solid változat a trapézfelfüggesztésben különbözik a Rider változattól. A Rider nagyobb keretstabilitást, és jobb kijuttatási minőséget biztosít. A VARIA funkcionalitása azzal bővül, hogy egy a központi keretszakaszt teleszkóposan állítható jobbra és balra, 8,2 méter szélességben. A VARIA Double egy szórókeretszárnyak nélküli kivitel, és a szállítási helyzetből egészen a maximális munkaszélesség eléréséig teleszkóposan tolja ki a szórókeretet, amely az OPTIMUS 55-öt tartja.