Márkakereskedői hálózatunk

Egy professzionális márkakereskedő az Ön lehető legjobb partnere. A HARDI folyamatosan dolgozik azon, hogy márkakereskedőinek permetezéstechnikai szakképzettsége folyamatosan fejlődjön. Ezt több különféle módon biztosítja, így például permetezéstechnikai, szerviz- és karbantartási továbbképzésekkel, továbbá a legkorszerűbb digitális munkaeszközök és a magas szintű tevékenységet biztosító módszerek biztosításával. HARDI márkakereskedőinktől azt várjuk el, hogy a lehető leghamarabb a legjobb tanáccsal szolgáljanak.

service-support-dealer-network.jpg

HARDI dokumentációk

Jól használható kezelési útmutatóink (www.agroparts.com), javítási és karbantartási útmutatóink, alkatrész-katalógusaink, regisztrációs dokumentumaink professzionális szolgáltatásunkat fémjelzik. Megteszünk mindent annak érdekében, hogy Ön a legtöbbet tudja kihozni HARDI permetezőjéből.

service-support-documentation.jpg

HARDI alkatrészek

A HARDI kötelezettséget vállal arra, hogy a HARDI alkatrészek elérhetőségét a termék forgalomból való kivezetésétől számított legalább 10 évig biztosítja. Valójában a legtöbb alkatrész ennél jóval hosszabb ideig elérhető. Az a célunk, hogy az Ön permetezőgépe a lehető leghosszabb ideig szolgálja Önt.

- A www.agroparts.com honlapon történő ingyenes regisztrációt követően a HARDI alkatrészkatalógust is elérheti

 

alpha-evo-workzone-pump.jpg

Házhozszállítási szolgáltatások

A HARDI elkötelezett a professzionális és azonnali alkatrész-kiszállítás iránt, és egy központi európai alkatrészraktárral és öt országos alkatrészraktárral rendelkezik, és akár öt különféle alkatrész-kiszállítási módozatot kínál. A délután négy óráig leadott rendeléseket jó eséllyel másnap délre kézbesítik a márkakereskedőjéhez vagy az Ön címére. Ez egy olyan professzionális szolgáltatás, amelyre büszkék vagyunk.

servjce-support-delivery-service.jpg